fbpx
Stufkens

Brillen

Wel zo comfortabel

Als verlengstuk van jouw persoonlijkheid. Een bril die bij je past en die je iedere dag met plezier opzet. Bij Stufkens vinden we dat comfortabel kijken twee kanten op werkt. Enerzijds moet een bril perfect afgesteld zijn op jouw wensen, glas waardoor je goed kijkt en een montuur dat goed zit en niet knelt. Maar dat comfortabele zit ‘m ook in een stukje uiterlijke vertoning. Want dat jij je bril vol vertrouwen draagt en je er 100% comfortabel bij voelt is net zo belangrijk.

Afspraak maken Stufkens

De perfecte bril?

Voor iedere situatie.

Iedere kijkwens is anders, iedere kijkoplossing dus ook. Zo zul je tijdens het fanatiek sporten een andere bril wensen, dan de bril die je dagelijks draagt. Of degene die je het liefst op hebt in het zomerzonnetje, of tijdens je kantoorwerk. De bijzonderheid van een bril zit ‘m vaak in het glas.

Stufkens Enkelvoudige bril Multifocale bril Multimediabril Beeldschermbril Zonnebril Sportbril Anne & Valentin Anne & Valentin Cartier Cartier Cazal Cazal Channel Channel Chloe Chloe Coblens Coblens Dolce & Gabbana Dolce & Gabbana Dutz Dutz etnia etnia Gucci Gucci jfrey jfrey Komono Komono Lindberg Lindberg Lucas de Stael Lucas de Stael Lunor Lunor Monkeyglasses Monkeyglasses Oakley Oakley Orgreen Orgreen Ray-Ban Ray-Ban Res-rei Res-rei Rolf Rolf Rengetti Rengetti Tom Ford Tom Ford Vingino Vingino Willems Willems Yellows plus Yellows plus Elke-Smit-Photography-2-106

Divers, exclusief, hoogwaardig

Exclusieve merken.

Een bril als verlengstuk van je persoonlijkheid? Bij Stufkens Optiek bieden we een variërend aanbod van hoogwaardige, exclusieve merken, waarbij klassiek en traditioneel wordt afgewisseld met de laatste trends. Een stoer en catchy model van het Duitse Coblens? Of toch een fijn maar excentriek montuur van het Franse Anne & Valentin? De laatste mode volg je in ieder geval met een – custom made – bril of zonnebril van Chloé of Cartier. Ook diverse Nederlandse merken, als Dutz vind je bij Stufkens.

Bekijk alle merken Elke-Smit-Photography-2-106 Stufkens

Een bril voor iedereen

Comfortabel kijken.

Bij Stufkens vinden we het belangrijk dat comfortabel kijken voor iedereen mogelijk is. Daarom selecteren wij onze collectie niet enkel op diversiteit, exclusiviteit en hoogwaardig materiaal maar houden we ook rekening met prijsklasse. Hoe duur jouw complete bril wordt, is namelijk afhankelijk van een aantal factoren: het montuur, het glas, de afwerking van het glas en de extra opties die je kiest, zoals blue control of zonbescherming. Een complete bril heb je in het voordeligste geval al voor 250 euro. Een mooie Rayban bijvoorbeeld! Natuurlijk met dezelfde services en extra’s die van ons gewend bent, zoals het altijd gratis bijvullen van je brillenspray.

Meer informatie Stufkens

Glaswerk = vakwerk

meer kijkcomfort.

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten glaswerk en mogelijkheden qua ontwerp van het glas. Van standaard ontwerpen tot zeer geavanceerd. In het glas zit een indrukwekkende technologie verborgen, ontwikkeld om de efficiëntie, het comfort en de duurzaamheid van de bril te verhogen. Goede glazen zijn volledig afgestemd op je kijkwensen, dit zorgt standaard al voor opmerkelijk meer kijkcomfort.

Niet comfortabel met je huidige bril? Ook een voor second opinion ben je bij Stufkens aan het juiste adres.

Meer informatie Stufkens Stufkens

extra services

Gewoon van het huis.

Ben je klant bij Stufkens Optiek voor je lenzen of bril? Dan kun je standaard rekenen op de volgende services.

 • Gratis bijvullen van je brillenspray (die je bij aanschaf van een bril cadeau kreeg);
 • Uitgebreide oogmeting door opticien of optometrist, bij aanschaf van je nieuwe bril;
 • Tijdig bericht als het tijd is voor een controle;
 • Monitoring van de gezondheid van je ogen tijdens jaarlijkse controle;
 • Altijd de mogelijkheid om je huidige bril opnieuw af te laten stellen;
 • Op alle locaties een gratis brillenbadje waarmee we je bril hygiënisch reinigen, zo vaak je wilt.
graag! Stufkens

Hoge ogen gooien

Mag best.

 • Glaswerk = vakwerk, laat dat maar aan de vakspecialisten over.
 • We nemen voor jou de tijd die ervoor nodig is. Daarom werken wij graag op afspraak.
 • We zijn – met trots – specialist in hoge sterktes.
 • Niet comfortabel met je huidige bril? Ook voor een second opinion ben je bij Stufkens aan het juiste adres.
 • We zijn eerlijk en transparant over onze prijzen, wel zo fijn.
 • Sinds 1932 met passie in de oogzorg, ook daar zijn we trots op.
 • Exclusieve merken zoals Chanel & Cartier kiezen jaar op jaar voor Stufkens als geautoriseerd en exclusief verkooppartner.
Meer informatie
Scroll naar top