Nooit meer vermoeide ogen

Computerglazen

Een hele dag naar een scherm staren kan erg vermoeiend zijn voor uw ogen. Daarom hebben we nu speciale computerglazen, waarmee intensief staren naar een scherm geen probleem meer moet zijn.

Lezen en werken zonder beperkingen en met optimaal comfort? Het kan! Kies voor glazen die uw ogen op korte en middellange afstand corrigeren. In welke richting u ook kijkt, het is praktisch en verbetert het draagcomfort. Anders dan een doorsnee leesglas waar u prima een boek mee leest maar waarbij het (korte) zicht al gauw wazig wordt. Hinderlijk als u achter uw computerscherm zit, kantoorwerk doet of bij het uitvoeren van bepaalde hobby’s. Maak het uzelf makkelijk!

Hoyalux iD WorkStyle brillenglazen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op kantoor, computerwerk en bepaalde hobby’s, zoals kaarten, klussen en schilderen. Ze corrigeren uw ogen niet alleen op korte afstand, maar bieden een dieper en breder kijkbereik.
U hoeft minder corrigerende hoofdbewegingen te maken daardoor u veel prettiger kijkt met deze glazen.

HOYA BlueControl

Van ‘morgens vroeg tot ’s avonds laat gebruiken we beeldschermen, zowel op het werk als privé. Door het intensieve beeldschermgebruik worden onze ogen blootgesteld aan een buitensporige hoeveelheid blauw licht, ook bekend als hoogenergetisch zichtbaar licht. Dit kan leiden tot overbelaste ogen, vermoeidheid en slapeloosheid.

HOYA BlueControl is een coating voor brillenglazen die het blauwe licht dat door beeldschermen wordt uitgestraald neutraliseert. Dit voorkomt vermoeidheid en overbelasting van de ogen. Uw ogen blijven niet alleen in een betere conditie, maar kijken wordt comfortabeler en kleuren krijgen een natuurlijker karakter.

Laat uw ogen meten

Kom langs in een van onze vestigingen en laat op vakkundige en professionele wijze een oogmeting uitvoeren.

Onderhoud uw bril

Wat is een juiste manier om uw bril te onderhouden. In onze 12 stappenplan leggen we het uit.

20200109_090755
Optiek

Eindhoven

Hermanus Boexstraat 50
5611 AK Eindhoven
040-2447279
info@stufkens-eindhoven.nl

IMG_1929-HDR Fotorh2
Optiek/Hoorspecialist

Tiel

Hoogeindsestraat 20
4001 AB Tiel
0344-613523
info@stufkens-tiel.nl

IMG_8925-HDR Fotorh
Optiek

Venlo

Parade 16
5911 CC Venlo
077-3512015
info@stufkens-venlo.nl