Een bril die bij je past

Enkelvoudige glazen

Er zijn ontzettend veel verschillen in het ontwerp van het glas. En juist het ontwerp zorgt voor de kwaliteit van het zien. Stufkens Optiek biedt u een zeer ruime keuze in enkelvoudige brillenglazen van de meer standaard ontwerpen tot zeer geavanceerd, die aanmerkelijk meer kijkcomfort bieden.

Nulux iDentity V+ is het exclusieve enkelvoudige maatwerkglas, gebaseerd op iD FreeForm Design Technology. Door inachtneming van de individuele draag- condities van het montuur biedt Nulux iDentity V+ onovertroffen scherpte over
het gehele glasoppervlak, in elke kijkrichting. Een high-tech FreeForm productieproces waarbij de juiste correctie op pixelniveau over het brillenglas wordt aangebracht en de nieuwste technieken om beide ogen optimaal te laten samenwerken resulteren in de meest comfortabele kijkoplossing.

Nulux Active is zo’n innovatief enkelvoudig brillenglas, bestemd voor mensen die niet prettig of goed zien door overbelasting van hun ogen. Zonder inspanning TV kijken, een boek lezen of lang achter de computer zitten, wordt dan steeds ongemakkelijker. Nulux Active is een brillenglas met een extra sterkte onder in het glas, voor extra ondersteuning daar waar het nodig is. Het geeft uw ogen rust, comfort en een ontspannen zicht, tot in de kleinste details.

Laat uw ogen meten

Kom langs in een van onze vestigingen en laat op vakkundige en professionele wijze uw ogen meten.

Onderhoud uw bril

Wat is een juiste manier om uw bril te onderhouden. In onze 12 stappenplan leggen we het uit.

IMG_8678-HDR Fotorh NEW2
Optiek

Eindhoven

Hermanus Boexstraat 50
5611 AK Eindhoven
040-2447279
info@stufkens-eindhoven.nl

IMG_1929-HDR Fotorh2
Optiek/Hoorspecialist

Tiel

Hoogeindsestraat 20
4001 AB Tiel
0344-613523
info@stufkens-tiel.nl

IMG_8925-HDR Fotorh
Optiek

Venlo

Parade 16
5911 CC Venlo
077-3512015
info@stufkens-venlo.nl