ANNE & VALENTIN

Merken

Al meer dan vijftien jaar bieden onze ontwerpen vernieuwing in vorm en in kleur.
Alles is begonnen op de dag dat ons verlangen sterker werd dan wijzelf: we wilden breken met de sleur! Zo ontstond de eerste collectie met nog een frisse kijk op de brillenmode, maar toen kwam er nog een collectie, en nog een, tot we echt iets moois in handen hadden: brillen met overtuiging!
Wij ontwerpen niets anders dan dat er al in u zit.
Onvermoeibaar bouwt ANNE ET VALENTIN voort op wat u uniek maakt, we luisteren naar uw verlangens en behoeften, en van onszelf vergen we optimale inzet.
Een bril is een subtiele mengvorm van geometrie, kleur en materiaal, die onthult en flatteert en – daar zijn we van overtuigd – de handtekening van een gezicht wordt. De collectie, verkrijgbaar in heel Europa, de Verenigde Staten, Canada en Japan, is open en eerlijk maar ook zorgvuldig samengesteld – wij houden van de tegenstrijdigheid.
Dit verhaal is ons verhaal, terug te lezen tot in de kleinste details van onze collecties. Of een kleur nu thema van discussie is of dat een bepaalde welving inspiratie doet opvlammen bij onze designers, steeds vragen wij ons af of wij op de goede weg zitten. Want waar het om draait is dat we een antwoord kunnen geven op elke wens die heeft te maken met identiteit. Met uw bril op presenteert u zich aan de wereld en bent u helemaal uzelf. Voor de slimmerik, voor de ernstige denker, maar ook voor de vrije en ongecompliceerde geest: ANNE ET VALENTIN werkt verder aan de creatie van fraaie, opvallende prêt-a-porter brillen, voor wie het genoegen wil hebben helemaal zichzelf te zijn!
De collectie Anne et Valentin monturen is te zien bij Stufkens Optiek Eindhoven, Tiel en Venlo.

20200109_090755
Optiek

Eindhoven

Hermanus Boexstraat 50
5611 AK Eindhoven
040-2447279
info@stufkens-eindhoven.nl

IMG_1929-HDR Fotorh2
Optiek/Hoorspecialist

Tiel

Hoogeindsestraat 20
4001 AB Tiel
0344-613523
info@stufkens-tiel.nl

IMG_8925-HDR Fotorh
Optiek

Venlo

Parade 16
5911 CC Venlo
077-3512015
info@stufkens-venlo.nl