Cartier

Jeweller of kings

Het wereldberoemde Cartier Eyewear werd in 1874 opgericht door de Franse goudsmid Louis Cartier. Pas nadat in 1904 het eerste echt werkende Santos horloge door meneer Cartier op de markt werd gebracht, werd Cartier pas écht beroemd. Cartier wordt gezien als één van de grootste en meest luxe juweliershuizen ter wereld. Nationaal en internationaal worden royalty’s regelmatig gespot met een sieraad van Cartier. Het merk wordt dan ook terecht Jeweller of Kings genoemd.

Customized

Met vele customized mogelijkheden zoals opvallend gekleurde degradé glazen of je naam of initialen in het glas gegraveerd, is zo goed als iedere Cartier bril uniek. Bij de glasbrillen is het tevens mogelijk het glas naar een gewenste vorm te slijpen met diverse effecten zoals een schuin of golvend afgeslepen rand. Kortom, van jouw customized Cartier bril is er maar één.

 

Iconisch Piccadilly en Panter

Ondanks de customized opties zijn de luxueuze brillen van Cartier voor de kenners al vanaf een afstand te herkennen. Zo is het piccadilly montuur, één van de populairdere modellen, te herkennen aan het iconische vierkante glasmontuur met klassiek stijlvol goud of witgoud veren. Dit montuur heeft een aantal jaar geleden een comeback gemaakt in de rapscene en is sindsdien mega populair onder de jongere, urban brildragers. Een ander iconisch item van herkenning voor Cartier natuurlijk de panter. Stijlvol, uitzonderlijk en eigenzinnig.

 

Cartier bril opticien eindhoven tiel venlo panter detail Cartier bril opticien eindhoven tiel venlo panter detail

Exclusief verkrijgbaar bij Stufkens opticien Eindhoven en opticien Venlo

Cartier brillen en Cartier zonnebrillen zijn exclusief verkrijgbaar op onze locaties in Eindhoven en Venlo, waar Stufkens exclusief - al dan niet als één van de weinigen - is geselecteerd als geautoriseerd dealer. Op onze locaties in Venlo en Eindhoven bieden we een variërende collectie monturen en zonnebrillen; tijdloze modellen afgewisseld met seizoensgebonden Cartier monturen.

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar de brillen van Cartier? Maak gerust een afspraak in Eindhoven of Venlo, onze vakspecialisten helpen je graag.

20200109_090755
Optiek

Eindhoven

Hermanus Boexstraat 50
5611 AK Eindhoven
040-2447279
info@stufkens-eindhoven.nl

IMG_1929-HDR Fotorh2
Optiek/Hoorspecialist

Tiel

Hoogeindsestraat 20
4001 AB Tiel
0344-613523
info@stufkens-tiel.nl

IMG_8925-HDR Fotorh
Optiek

Venlo

Parade 16
5911 CC Venlo
077-3512015
info@stufkens-venlo.nl