Dolce & Gabbana

Merken

Dolce & Gabbana is te zien bij uw dichtstbijzijnde vestiging van Stufkens Optiek Eindhoven,Tiel, en Venlo.

Dolce & Gabbana collecties zijn iconen van stijl. Zij vieren de Italiaanse traditie en waardigheid. De vormen en de lijnen zijn altijd met waardevol en glamorous details gedecoreerd. De monturen kenmerken zich door het gebruik van contrasten, details en creativiteit. Ze stralen vlotheid uit, ze zijn hip en betaalbaar en heel vrouwelijk of juist heel mannelijk.

Het merk hoort thuis in de categorie topmerken zoals Gucci, Versace, Armani, Louis Vuitton en Viktor & Rolf. Het modehuis is gevestigd in Milaan en telt ruim drieduizend werknemers. Naast kleding werden ook tientallen boeken op de markt gebracht en wordt sinds 2006 een luxe restaurant in Milaan geëxploiteerd, Gold.

Dolce&Gabbana staat synoniem voor Italiaanse glamour en Siciliaanse traditie en biedt luxe op een moderne en onconventionele manier, waarbij innovatie gecombineerd wordt met de mediterrane geur van zijn oorsprong. Het merk vertaalt de glamour van zijn catwalkcollectie naar monturen, waarbij het zich laat inspireren door de mediterrane roots van het merk.

Geschiedenis Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana is de samenstelling van twee Italiaanse modeontwerpers: Domenico Dolce en Stefano Gabbana. De heren ontmoetten elkaar in 1980, toen ze bij hetzelfde mode-atelier werkten. Twee jaar later besloten ze samen te werken en in 1985 kozen ze hun beide achternamen als merknaam: Dolce & Gabbana was geboren. Het merk bestond eerst uit twee lijnen: het goedkopere D&G en het duurdere Dolce & Gabbana. Het Italiaanse modehuis biedt luxueuze en elegante mode voor powervrouwen die hun vrouwelijkheid omarmen. Ook de charismatische man kan bij het merk terecht voor een sophisticated look.

20200109_090755
Optiek

Eindhoven

Hermanus Boexstraat 50
5611 AK Eindhoven
040-2447279
info@stufkens-eindhoven.nl

IMG_1929-HDR Fotorh2
Optiek/Hoorspecialist

Tiel

Hoogeindsestraat 20
4001 AB Tiel
0344-613523
info@stufkens-tiel.nl

IMG_8925-HDR Fotorh
Optiek

Venlo

Parade 16
5911 CC Venlo
077-3512015
info@stufkens-venlo.nl