DUTZ

Merken

Dutz Eyeware

Je droom naleven, dat dachten zij toen Roland Vandermeulen en Armand van Lingen in 2005 voor zichzelf begonnen met een eigen brillenmerk. Dutz heeft hard gewerkt en altijd goed geluisterd naar de klanten. Altijd net dat extra stapje gezet om zich te onderscheiden van de rest.

Dutz Eyewear is een brillenmerk van eigen bodem, maar ook zonder oranje gekleurde bril zijn de kwaliteiten van het merk duidelijk te zien. Door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de frisse, eigenwijze look van de brillen altijd het overwegen waard!

Filosofie van Dutz

De filosofie achter het merk is dat “het kopen van een bril een feestje moet zijn”. Zeg je Dutz, dan zeg je commercieel, laagdrempelig, kwalitatief en betrouwbaar, een organisatie met een ongekend hoge servicegraad richting klanten en partners. Het merk maakt de stap van een standaardbril naar een modieuze bril door aparte, kleurrijke details op een subtiele manier toe te voegen: vaak verwerkt aan de binnenzijde van de bril en soms ook aan de buitenkant. Een apart design, trendy vormen, afwijkend kleurgebruik... Iedere bril heeft een ‘knipoog’, zonder dat die knipoog direct opvalt. Daarmee wordt de laagdrempeligheid waar Dutz om bekend staat behouden.

De ontwerpers komen uit de optiekbranche en begrijpen hierdoor waar de brildrager naar op zoek is. Voor de komende jaren zijn de doelen gesteld. Onderscheidend blijven ten opzichte van andere merken, laagdrempelig en vooral toegankelijk. Juist hierom worden deze brillen gewaardeerd en geliefd. Soms net even wat anders, maar vooral ‘So Dutz!’.

Dit oer-Hollandse brillenmerk voert hun passie voor brilmode en expertise in de optiekwereld uit. Bij Dutz Eyewear wisten ze één ding zeker: gedrevenheid en enthousiasme inzetten om het anders aan te pakken in de optiekwereld. Ruim dertien jaar later heeft dit geleid tot een vooraanstaand merk in Nederland.

20200109_090755
Optiek

Eindhoven

Hermanus Boexstraat 50
5611 AK Eindhoven
040-2447279
info@stufkens-eindhoven.nl

IMG_1929-HDR Fotorh2
Optiek/Hoorspecialist

Tiel

Hoogeindsestraat 20
4001 AB Tiel
0344-613523
info@stufkens-tiel.nl

IMG_8925-HDR Fotorh
Optiek

Venlo

Parade 16
5911 CC Venlo
077-3512015
info@stufkens-venlo.nl