Nooit meer vermoeide ogen

Multimediaglazen

HOYA Sync III brillenglazen voor ontspannen kijken

Impact van schermen op uw zicht

Als we vroeger te lang voor de televisie zaten, waarschuwden onze ouders ons: ‘kijk maar uit, straks krijg je nog vierkante ogen’. Jaja. Niet waar natuurlijk, maar dat wisten we toen nog niet. De achterliggende gedachte, dat langdurig naar een scherm kijken slecht voor uw ogen is, daar zit wel een kern van waarheid in! Anno 2018 is de televisie niet meer de grootste boosdoener. Schermtijd breidt zich veel sneller uit buiten de woonkamer, zoals op computers, laptops en smartphones! Voor velen van ons is het scherm van

onze telefoon het eerste wat we ’s ochtends zien als we wakker worden en ook het laatste wat we zien s’ avonds voor het slapen gaan. Mensen met een kantoorbaan vullen de uren daar tussen ook vooral met werken achter een scherm. En alsof één scherm niet genoeg is, gebruiken we digitale apparaten ook nog eens tegelijkertijd! Maar heeft u wel eens nagedacht over wat dit met uw ogen doet?

Sync III brillenglazen voor het kijken op schermen

De meeste van ons kijken gemiddeld 8 tot 10 uur per dag op beeldschermen van smartphones, computers, tablets en televisies. Wanneer er dit ook nog eens wordt afgewisseld, kan dat nog meer negatieve gevolgen hebben voor uw gezondheid. Na ongeveer 2 uur kan dit al digitale oogstress en vermoeidheid veroorzaken. Geïrriteerde ogen, droge ogen, wazig zicht en hoofdpijn zijn vaak het gevolg. Gelukkig kunt u nu met de Sync III brillenglazen iets aan digitale oogstress en vermoeidheid doen!

Het comfort van Sync III brillenglazen

Enkelvoudige Sync III brillenglazen hebben een optimale glassterkte voor veraf zien en een ‘boost zone’ in het onderste gedeelte van het glas. Deze is speciaal aangepast aan de wijze waarop brillendragers vandaag de dag hun ogen gebruiken. In deze ‘boost zone’ is de sterkte van het glas licht verhoogd om uw oogspieren te ondersteunen en te laten ontspannen bij het kijken op schermen, zoal op smartphones, computers en tablets. Dit betekent dat het de ogen helpt op gemakkelijker scherp te stellen waardoor het kan helpen bij het voorkomen en verminderen van digitale oogstress en vermoeidheid.

Voordelen van Sync III brillenglazen:

  • Sync III brillenglazen kunnen digitale oogstress helpen voorkomen of verminderen
  • Sync III brillenglazen kunnen het kijkcomfort gedurende de dag verbeteren
  • Door het dragen van Sync III brillenglazen wordt de ernst van de symptomen als gevolg van digitale oogstress maar liefst in 84% van de gevallen gereduceerd.

Laat uw ogen meten

Kom langs in een van onze vestigingen en laat op vakkundige en professionele wijze een oogmeting uitvoeren.

Onderhoud uw bril

Wat is een juiste manier om uw bril te onderhouden. In onze 12 stappenplan leggen we het uit.

20200109_090755
Optiek

Eindhoven

Hermanus Boexstraat 50
5611 AK Eindhoven
040-2447279
info@stufkens-eindhoven.nl

IMG_1929-HDR Fotorh2
Optiek/Hoorspecialist

Tiel

Hoogeindsestraat 20
4001 AB Tiel
0344-613523
info@stufkens-tiel.nl

IMG_8925-HDR Fotorh
Optiek

Venlo

Parade 16
5911 CC Venlo
077-3512015
info@stufkens-venlo.nl