Maak van de zon je vriend

Zonneglazen

Meer contrast en minder schitteringen zijn het resultaat van polariserende glazen. Licht is opgebouwd uit verticale en horizontale stralen. Vooral de horizontale stralen zorgen voor een reflecterend en verblindend effect. Dit hindert goed zicht.

Gewone zonneglazen lossen dit probleem niet op. Maar gepolariseerde zonneglazen zijn speciaal ontwikkeld om het horizontale licht weg te filteren. Zeer praktisch, het zorgt voor een contrastrijk beeld met heldere kleuren. Zonder vervelende schitteringen! Stufkens Optiek heeft een groot assortiment van kleuren en tinten voor uw brillenglazen.

ankzij moderne slijptechnieken kunnen in bijna alle merkzonnebrillen zonneglazen op sterkte worden gemonteerd. Groot voordeel is dat u dan met een zonnebril net zo goed ziet als met uw ‘gewone’ bril. Wilt u glazen die egaal gekleurd of juist in kleur verlopend zijn? Een speciale coating? Of zoek u polariserende- of trendy spiegelglazen? De keuze is groot en een zonnebril in uw eigen sterkte hoeft zeker niet duur te zijn.

 

Speciale ‘inside’ coating
Doordat we bij een zonnebril tegen de achterzijde van donkere glazen aankijken, kunnen er reflecties ontstaan die bij een bepaalde lichtinval uw eigen ogen zichtbaar kunnen maken. Bovendien kan licht via de achterzijde van de glazen in het oog reflecteren. Daarom is het erg nuttig om zonneglazen aan de achterzijde te ontspiegelen.

HOYA Mirror
Wij bieden nu spiegelcoating zonneglazen in drie modieuze kleuren: goud, zilver en blauw. Deze HOYA Mirror-zonneglazen kunnen in uw eigen sterkte worden geslepen, zowel enkelvoudig als multifocaal.

Ze zijn altijd voorzien van een hoogwaardige kraswerende en waterafstotende inside ontspiegeling.

Meekleurendeglazen
De nieuwste Transitions meekleurende brillenglazen reageren sneller dan ooit op licht. Ze houden UVA- en UVB stralingen voor 100% tegen en passen zich zeer snel aan het wisselende licht aan, zodat u altijd optimaal zicht heeft. Binnen zijn de glazen zo licht van kleur dat niemand ziet dat u meekleurde glazen draagt. Buiten in de zon kleuren Transitions brillenglazen razendsnel net zo donker als zonnebrilglazen. U kunt kiezen uit grijze of bruine glazen.

 

Laat uw ogen meten

Kom langs in een van onze vestigingen en laat op vakkundige en professionele wijze een oogmeting uitvoeren.

Onderhoud uw bril

Wat is een juiste manier om uw bril te onderhouden. In onze 12 stappenplan leggen we het uit.

20200109_090755
Optiek

Eindhoven

Hermanus Boexstraat 50
5611 AK Eindhoven
040-2447279
info@stufkens-eindhoven.nl

IMG_1929-HDR Fotorh2
Optiek/Hoorspecialist

Tiel

Hoogeindsestraat 20
4001 AB Tiel
0344-613523
info@stufkens-tiel.nl

IMG_8925-HDR Fotorh
Optiek

Venlo

Parade 16
5911 CC Venlo
077-3512015
info@stufkens-venlo.nl