Brillenglazen die afrekenen met hinderlijk licht in het verkeer

Laat slecht zicht geen belemmering zijn voor een mooie reis
Nu de wegen steeds drukker worden, moeten uw ogen steeds grotere hoeveelheden gegevens verwerken. Rijden bij schemerlicht of in het donker is voor velen een ware opgave of wordt zelfs vermeden. Mist, zware regen, sneeuw en zonlicht kunnen uw zicht allemaal negatief beïnvloeden. Bovendien werken LED-koplampen en straatlantaarns vaak verblindend.

EnRoute, brillenglazen die je goed op weg helpen
EnRoute brillenglazen van HOYA zijn optimaal afgestemd op hoe u comfortabel kijkt en veilig rijdt in het verkeer. Ze zijn bovendien voorzien van een speciaal schitteringsfilter en een optioneel contrastfilter. Het zorgt ook voor een afname van afleidende reflecties en verbetert tegelijkertijd het contrast en de helderheid bij weinig licht. Het resultaat is meer ontspannen zicht, zelfs bij weinig licht en in andere belastende rijomstandigheden.

EnRoute najaarsactie
De laatste maanden van het jaar vragen veel van onze ogen in het verkeer door de weers- en lichtomstandigheden. EnRoute brillenglazen zijn daarom in november en december extra aantrekkelijk geprijsd. Zo ontvangt uw u bij aanschaf van een enkelvoudige bril met EnRoute glazen €25,- korting en bij een multifocale bril €50,-. En bij aanschaf van EnRoute als tweede bril ontvangt u zelfs één glas cadeau. Vraag naar de voorwaarden.

Scroll naar boven

Hoera Stufkens Optiek bestaat 90 jaar!