Gewoon méér bril voor het zelfde geld!

V02-STUFKENS-GlasUpgrade2020-WEB

In softwareland heet het een update. Koopt u een auto of vliegticket dan noemen ze het een upgrade. Bij Stufkens Optiek zijn we liever duidelijk. En wij hoeven niet van overjarige modellen af. Dus u krijgt van ons gewoon meer bril, voor hetzelfde geld.

HOE DAT WERKT VOOR MULTIFOCALE GLAZEN?

Hoe dat werkt? Stel, u koopt bij ons een montuur met multifocale Balansis glazen. Dan krijgt u van ons dezelfde bril, maar dan met multifocale Lifestyle glazen. Met de Binoculair Harmonization Technology( moeiteloos scherpstellen en diepte waarnemen) Ingewikkelde technologie, met één doel: makkelijker meer zien.

Kiest u voor een bril met multifocale Lifestyle  glazen. Dan krijgt u van ons die bril, met daarin gratis de upgrade naar  multifocale Mystyle V+  glazen. Door de verregaande personalisatie van de Mystyle v+ glazen heeft u nagenoeg geen last meer van het zogenoemde schommel-effect. Dit zorgt voor een van de comfortabelste multifocale zichtoplossingen die wij u kunnen bieden.

En kiest u voor een bril met multifocale Mystyle V+ glazen, dan krijgt u daar van ons gewoon één gepolariseerd zonneglas op sterkte bij cadeau of een upgrade naar MYSELF dit nieuwer glas tilt binoculaire prestaties naar een hoger niveau dankzij beproefde Binocular Harmonization Technology en baanbrekende 3D Binocular Vision Technology .

 

HOE DAT WERKT VOOR ENKELVOUDIGE GLAZEN?

Hoe dat werkt? Stel, jij koopt bij ons een montuur met regulier geslepen glazen. Dan krijg je  van ons dezelfde bril, maar dan met  Nulux trueform of multimedia Sync III *glazen. Dus met de TrueForm deisgn technology en unieke point-by-point berekening voor elke individuele brilsterkte. Ingewikkelde technologie, met allemaal  één doel: makkelijker meer zien.

Kies je voor een bril me Nulux trueform of multimedia sync III* glazen . Dan krijg je van ons die bril, maar daar bovenop een gratis upgrade naar Nulux identity V+* of multimedia Sync III i* glazen.

En kies je voor een bril Nulux identity V+* of multimedia Sync III i* glazen, dan krijg je daar van ons gewoon één gepolariseerd zonneglas op sterkte bij cadeau.

*Nulux Identity V+ glazen zijn enkelvoudige maatwerk brillenglazen afgestemd op de persoonlijke  draagkenmerken van de brildrager.

*Multimedia Sync III is een premium enkelvoudig glas met een Boost Zone, afgestemd op het frequent gebruik van digitale apparaten. Sync i III houdt extra rekening met extra persoonlijke draagparameters.

Mis deze aanbieding niet, deze actie loopt tot en met 7 april 2020. Maak een afspraak voor een oogscreening+.