Het mooiste uitzicht

V01-STUFKENS-VAKANTIECAMPGANE2019-FB

HET OVERKOMT ONS ALLEMAAL

U gaat op vakantie, alles gepland, overal aan gedacht. Geld, tickets, paspoorten, verzekeringen, medicijnen. Maar zeg eens eerlijk. Hebt u een oplossing achter de hand als u uw bril niet meer kunt gebruiken?

Helaas, het overkomt ons allemaal. Er zijn scenario’s genoeg te verzinnen. Geloof ons. We horen ze met zeer grote regelmaat. “Mijn bril heb ik laten liggen in het vliegtuig.” “Hij gleed zo van mijn hoofd het water in.” “Iemand is er op gaan zitten.” “Gestolen ja, mijn bril zat in die tas.”

En dan. Bent u ineens weer afhankelijk.

U kunt zich wellicht nog net redden, afhankelijk van de correctie van uw bril. Maar een leuke vakantie is anders. U ziet slechter, autorijden is gevaarlijk, een roman lastiger te lezen, het uitzicht is er nog wel, maar niet voor u.

Een noodoplossing om achter de hand te houden is gelukkig zo geregeld. Thuis dan.

Hebt u een oplossing achter de hand als u uw bril niet meer kunt gebruiken?

BRIL VOOR ERBIJ
De beste optie is natuurlijk een reservebril. En omdat deze bril voor nood is, hoeft dat niet noodzakelijk die top-of-the-line bril te zijn. Een bril op een juiste sterkte, uiteraard met ontspiegelde glazen en een eigentijds montuur. Speciaal voor de vakantiegangers hebben wij daarom brillen met een scherpe all-in prijs, inclusief een oogmeting en onze oogzorg. Zo hebben wij onze Ray-Ban brillen ook optioneel met het authentieke gegraveerde logo op het glas.

Ray-Ban brillen all-in vanaf € 199,-*
(Extra toeslag voor Ray-Ban logo gravering bij enkelvoudige glazen € 25,-.)
(Extra toeslag voor multifocale glazen is € 200,-.)

ZONNEBRIL ALTIJD GEPOLARISEERD
Een zonnebril op sterkte is geen overbodige luxe. Sterker nog. Als u uw ogen wilt beschermen tegen het schadelijke UV-licht en hinderlijke schitteringen dan is een gepolariseerde zonnebril op sterkte met de hoogste UV-bescherming nu extra aantrekkelijk.

1 glas gratis bij aanschaf van een complete gepolariseerde zonnebril op sterkte.*

DAGLENZEN VOOR ERNAAST
Stop een setje daglenzen in uw (hand)bagage. Lekker ook om te dragen als u veel bij het strand bent. Lenzenvloeistof is niet nodig, zoals bij maandlenzen of harde lenzen. Dat scheelt bij het inchecken. Deze lenzen zijn de meest hygiënische oplossing en altijd ready to wear.

Nu tijdelijke 10% korting op alle type daglenzen.**

(ZONNE)BRIL VOOR DE KLEINTJES
Het komt nog altijd voor. De ouders hebben een merkbril terwijl de kinderen een zonnebrilletje dragen, gekocht bij de benzinepomp. Begrijpelijk want ze gaan minder zorgvuldig om met een bril, groeien hard en spelen wild. Helaas. De UV-schade is niet minder dan bij u.

1 glas gratis bij aanschaf van een complete kinder(zonne)bril

*vraag naar de voorwaarden in de winkel
** Deze actie is geldig t/m 31 juli 2019 en is niet geldig in combinatie met ons contactlensplan. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.