Keep that motor running

Motor

Geluid van de motor en windgeruis kan blijvende schade aan uw gehoor veroorzaken. De Pluggerz Road is speciaal ontwikkeld om u hiertegen te beschermen.

Het unieke filter dempt het schadelijk geluid tot een veilig niveau, terwijl u wel alle verkeerssignalen blijft horen. Ook handig voor cartrijders, coureurs en bestuurders van een cabrio! De Pluggerz Road kan comfortabel onder een helm worden gedragen.

Geluid van de motor en windgeruis kan blijvende schade aan uw gehoor veroorzaken. De Pluggerz Custom-Made Road Comm is speciaal ontwikkeld om u hiertegen te beschermen, maar wèl duidelijk de navigatie, communicatieapparatuur of MP3-speler te kunnen beluisteren. De speaker is in de gehoorbeschermer ingebouwd, zodat het geluid direct en zonder demping in uw oor wordt aangeboden. De Pluggerz Custom-Made Road Comm kan comfortabel onder een helm worden gedragen.

Pluggerz adviseert de mono-uitvoering, zodat verkeerssignalen met het andere oor goed hoorbaar blijven. Stereo is wel mogelijk. Bij de mono-uitvoering wordt in het andere oor een Pluggerz Custom-Made Road of een Pluggerz Custom-Made Road DM geleverd met een filter naar keuze.

Andere gehoorbescherming

Twijfelt u aan uw gehoor?

Doe dan nu een gratis gehoortest! Deze hoortest kan uitwijzen of de twijfels terecht zijn.

De Hoorspecialist

Bekijk de kwaliteitskenmerken waar Stufkens aan voldoet. 

IMG_1929-HDR Fotorh2
Optiek/Hoorspecialist

Tiel

Hoogeindsestraat 20
4001 AB Tiel
0344-613523
info@stufkens-tiel.nl

valk
Zittingslocatie

Van der Valk Vitaal Tiel

Laan van Westroijen 10
4003 AZ Tiel
Tel. 0344-613523
audio@stufkens-tiel.nl