Twijfel niet langer

Hoortest

Twijfelt u aan de conditie van uw gehoor? Test uw gehoor gratis! Een hoortest kan uitwijzen of de twijfels terecht zijn. Het gehoor is onmisbaar, dus waarom geen gratis hoortest? Uw persoonlijke audicien kan tijdens de test al uw vragen over het gehoor en een mogelijk hoortoestel beantwoorden. Stel uw gehoor voorop en kom langs voor de hoortest.

Stap 1

Afspraak met de audicien

Uw gegevens worden ingevoerd en uw persoonlijke hoorsituatie wordt in kaart gebracht. U ontvangt een vragenlijst, de Amsterdamse vragenlijst. Deze lijst wordt met u na het invullen doorgenomen. Indien nodig nemen wij een volledige audiogram af. Dit totaalpakket vormt de input voor de categorie waarin de voor u geschikte hooroplossing valt. Nadat de keuze van de hoortoestellen met u is doorgenomen wordt deze samen met het eventuele oorstukjes besteld.

Stap 3

Controle tijdens ervaringsperiode

Tijdens deze afspraak bespreken we uw ervaringen tijdens de proef periode. Graag horen we van u wat de verbeteringen zijn op hoorgebied. Ter controle van het verstaan doen we een spraaktest en zullen we van Speechmapping gebruik maken. Indien nodig worden de gehoorinstellingen verfijnd. U krijgt een vragenlijst mee waarop u uw ervaringen kunt vermelden. Deze lijst neemt u ingevuld mee naar uw eindafspraak.

Stap 2

Aanpassing van het hoortoestel

Tijdens deze afspraak passen we uw hoortoestellen aan en krijgt u advies over het gebruik en onderhoud. Ook krijgt u informatie over andere handige hulpmiddelen die in combinatie met uw hoortoestel voor extra hoorcomfort zorgen. U krijgt de hoortoestellen mee naar huis zodat u het verschil in hoorbeleving in de praktijk kunt ervaren. Dit is geheel vrijblijvend en zonder kosten.

Stap 4

Afronden

De audicien rondt met u uw ervaringsperiode af. Tijdens deze afspraak bespreken we nogmaals de vragenlijst en zetten we de laatste puntjes op de i. Wellicht is er nog een laatste verfijning nodig van de instellingen. Tot slot dient u een aantal papieren voor het dossier te tekenen. Uw betaling kunt u bij voorkeur via de pinautomaat in onze winkel voldoen.

Stufkens Optiek Tiel
Optiek/Hoorspecialist

Tiel

Hoogeindsestraat 20
4001 AB Tiel
0344-613523
info@stufkens-tiel.nl