Ogentest

U heeft maar 1 paar ogen

Wilt u graag een nieuwe bril of contactlenzen? Laat u adviseren door Stufkens Optiek. Onze opticiens en optometristen zorgen ervoor dat u tijdens de aankoop geen enkel aandachtspunt overslaat. Zo kunt u iedere dag plezier hebben van uw nieuwe bril of contactlenzen.

Natuurlijk hechten wij zeer veel waarde aan de kwaliteit, maar het oog wil ook wat. De nieuwste monturen zijn daarom bij ons beschikbaar. Daarnaast vindt u bij Stufkens Optiek de laaste glastechnieken, alles op het gebied van oogmeting, contactlenzen, ooglaseren en professionele oogzorg.Dit alles op één adres!

Ophthalmology eyesight examination

Gezondheidscheck

Hoe gezond zijn jouw ogen? Je heb maar een paar ogen. Dus daar ben je zuinig op.
Voor wie een bril of contactlenzen draagt, is dagelijkse zorg voor ogen niks nieuws.
Maar wist je dat het ook heel verstandig is om met regelmaat je netvlies te laten controleren .Voorkomen is tenslotte beter dan genezen.

Op het gebied van oogzorg innoveren wij continu. Met de Easyscan maken wij hoogwaardige foto’s van beide ogen. Op deze foto’s kunnen we aan de hand van het netvlies zien hoe gezond je ogen zijn.

Oogmeting

Als het gaat om uw ogen, is het van het grootste belang te kiezen voor de beste oogzorg. De afgelopen jaren heeft Stufkens Optiek zich ontwikkeld tot een compleet oogzorgcentrum. Ziet u alles scherp, voldoet uw huidige bril niet aan uw eisen, ziet u wel comfortabel? Als u twijfelt en ons bezoekt, volgen er nog meer vragen. Omdat wij exact willen weten wat uw wensen zijn. Eventuele problemen lossen we graag samen met u op. 

Girl in messbrille glasses in ophthalmology clinic
IMG_8940-HDR Fotorh

Prismameting

Over het algemeen kijken wij met twee ogen, oftewel binoculair. Maar het lijkt alsof we maar met één oog kijken. Om dit optimaal stereozien te berekenen, moeten beide ogen exact tegelijk naar het zelfde punt kijken.

Ooglaser

Stufkens Optiek is dan ook het adviescentrum bij uitstek als het gaat om ooglaseren van Eyescan. Wij begeleiden klanten die hun ogen willen laten laseren van het begin tot het eind.

young and beautiful woman eye
20200109_090755
Optiek

Eindhoven

Hermanus Boexstraat 50
5611 AK Eindhoven
040-2447279
info@stufkens-eindhoven.nl

IMG_1929-HDR Fotorh2
Optiek/Hoorspecialist

Tiel

Hoogeindsestraat 20
4001 AB Tiel
0344-613523
info@stufkens-tiel.nl

IMG_8925-HDR Fotorh
Optiek

Venlo

Parade 16
5911 CC Venlo
077-3512015
info@stufkens-venlo.nl