Dutz

Over Dutz

De naam zegt het al, een echt Nederlands merk opgericht in Rosmalen in 2005. Bij Dutz zitten ze bovenop de trends en weten ze daar op creatieve wijze een eigen gezicht aan te geven. De collectie is eigenwijs maar toegankelijk, breed en snel variërend. Het geheim zit hem in de drie basisprincipes:

  • Trendy en verrassend design
  • Goede kwaliteit
  • Bijzonder scherpe prijzen/ laagdrempelig

Een Dutz

voor iedereen

De Dutz collectie is er voor mannen, vrouwen, van iedere leeftijd. Maar, voor degene die soms moeite hebben met het vinden van een geschikte bril omdat deze afwijkt van de norm – een groot of klein gezicht bijvoorbeeld – heeft Dutz extra aandacht. Juist voor hen is een collectie ontworpen die aansluit op uitzonderlijke wensen, zonder concessies te hoeven maken op het ontwerp.

Dutz

Kidz

Het toegankelijke Dutz is biedt voor de jongere brildragers een speelse en eigentijdse collectie kinderbrillen. Zo maken ze het dragen van een bril een plezier. Want ook voor kinderen kan het dragen van een nieuwe bril best spannend zijn. Bij Stufkens proberen we dat proces zo leuk en ongedwongen mogelijk te maken. Op zoek naar een nieuwe kinderbril, of een kinderzonnebril op sterkte? Wij ontvangen jullie graag. 

Nieuwe bril

van Dutz?

Benieuwd naar de brillen van Dutz? Onze uitgebreide collectie Dutz monturen verschilt per winkel en varieert wekelijks. Maak gerust een afspraak om te komen passen. En ligt jouw bril in een ander filiaal? Dan zorgen we dat deze binnen een week jouw kant op komt. Wel zo comfortabel.

 

Scroll naar boven

Hoera Stufkens Optiek bestaat 90 jaar!