Brillen

Comfortabel kijken.

Als verlengstuk van jouw persoonlijkheid. Een bril die bij je past en die je iedere dag met plezier opzet. Die vind je in onze brillenwinkel in Tiel, Venlo en Eindhoven.

Bij Stufkens vinden we dat comfortabel kijken twee kanten op werkt. Enerzijds moet een bril perfect afgesteld zijn op jouw wensen, glas waardoor je goed kijkt en een montuur dat goed zit en niet knelt. Maar dat comfortabele zit ‘m ook in een stukje uiterlijke verschijning. Want dat jij je bril vol vertrouwen draagt en je er 100% comfortabel bij voelt is minstens zo belangrijk. 

Daarom zeggen wij niet voor niets, comfortabel kijken: in alle opzichten.

De perfecte bril?

Voor iedere situatie de perfecte bril.

Iedere kijkwens is anders, iedere kijkoplossing ook. Zo wil je tijdens het fanatiek sporten waarschijnlijk een andere bril dan de bril die je dagelijks draagt. Net zoals dat je in het zomerzonnetje een andere bril wilt dan voor je kantoorwerk. Daarom beloven we je bij Stufkens niet dé perfecte bril. Daar zien wij het comfort niet van in. De bijzonderheid en perfectie van een bril zit ‘m vaak in het glas.  

 

Brillenwinkel

Divers, exclusief,
hoogwaardig

Bij Stufkens Optiek bieden we je een variërend aanbod van hoogwaardige, exclusieve merken, waarbij klassiek en traditioneel wordt afgewisseld met de laatste trends. Een stoer en catchy model van het Duitse Coblens? Of toch een fijn maar excentriek montuur van het Franse Anne & Valentin? De laatste mode volg je in ieder geval met een – custom made – bril of zonnebril van Chloé of Cartier. Ook diverse Nederlandse merken, als Dutz vind je bij Stufkens. Ieder seizoen bezoeken we de grote beurzen en laten we ons opnieuw inspireren op gebied van trends, technieken, materialen en merken. 

Een bril voor iedereen

Bij Stufkens vinden we dat comfortabel kijken voor iedereen mogelijk moet zijn. Daarom selecteren wij onze collectie niet enkel op diversiteit, exclusiviteit en hoogwaardig materiaal maar houden we ook rekening met prijsklasse. Hoe duur jouw complete bril wordt, is namelijk afhankelijk van een aantal factoren: het montuur, het glas, de afwerking van het glas en de extra opties die je kiest, zoals blue control of zonbescherming. 

Natuurlijk met dezelfde services en extra’s die van ons gewend bent, zoals het altijd gratis bijvullen van je brillenspray.

Glaswerk =
vakwerk

Bij Stufkens is het glaswerk volledig afgesteld op je kijkwensen. Dit zorgt standaard al voor opmerkelijk meer kijkcomfort. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten glaswerk en mogelijkheden qua ontwerp van het glas. Van standaard tot zeer geavanceerd. Bij Stufkens maken we gebruik van HOYA glaswerk. Hier zit een indrukwekkende technologie in verborgen, ontwikkeld om de efficiëntie, het comfort en de duurzaamheid van de bril te verhogen.

Niet comfortabel met je huidige bril? Ook een voor second opinion ben je bij Stufkens aan het juiste adres.  

 

Extra services

Gewoon van het huis.

Ben je klant bij Stufkens Optiek voor je lenzen of bril? Dan kun je standaard rekenen op de volgende services.

 • Gratis bijvullen van je brillenspray, die je bij aanschaf van een bril cadeau krijgt;
 • Uitgebreide oogmeting door opticien of optometrist, bij aanschaf van je nieuwe bril;
 • Tijdig bericht als het tijd is voor een controle;
 • Monitoring van de gezondheid van je ogen tijdens jaarlijkse controle;
 • Altijd de mogelijkheid om je huidige bril opnieuw af te laten stellen;
 • Op alle locaties een gratis brillenbadje waarmee we je bril hygiënisch reinigen, zo vaak je wilt.

Hoge ogen gooien?

Mag best.

 • Glaswerk = vakwerk, laat dat maar aan de vakspecialisten over.
 • We nemen de tijd die ervoor nodig is. Daarom werken wij graag op afspraak.
 • We zijn – met trots – specialist in hoge sterktes.
 • Niet comfortabel met je huidige bril? Ook voor een second opinion ben je bij Stufkens aan het juiste adres.
 • We zijn eerlijk en transparant over onze prijzen, wel zo fijn.
 • Sinds 1932 met passie in de oogzorg, ook daar zijn we trots op.
 • Exclusieve merken zoals Chanel & Cartier kiezen jaar op jaar voor Stufkens als geautoriseerd en exclusief verkooppartner.
Scroll naar boven

Bestel uw lenzen via onderstaand formulier :