Stufkens Optiek Tiel

In hartje centrum vind je op de Hoogeindsestraat nummer 20, Stufkens Optiek Tiel.

Ons team van vakspecialisten staat zo goed als dagelijks voor je klaar om jou weer comfortabel te laten zien, ogen én horen. Want naast de opticien, contactlensspecialist en optometrist kun je exclusief bij Stufkens Tiel ook  bij de audicien terecht voor voor comfortabele gehoorzorg. 

Stufkens Tiel is sinds 2022 geautoriseerd verkooppartner van Cartier.  

Ontmoet het team

Dian

Opticien & contactlensspecialist i.o.

“Het leukste aan mijn werk bij Stufkens Optiek vind ik de variatie! Iedere dag brengt weer nieuwe projecten, die uit veel verschillende taken bestaan. Je bent nooit heel lang met één ding bezig, want mijn functie omvat zoveel. Ook het persoonlijke contact vind ik leuk, echt meedenken en meekijken met mensen. Adviseren waar nodig. En natuurlijk de uitdaging van steeds dingen oplossen. Bijvoorbeeld schade aan een bril of een hele specifieke kijkwens. Dat maakt het leuk!”

Jorg

Audicien in Tiel

“Mijn werk is mijn passie. Als audicien bij Stufkens help ik mensen met hun gehoor. Een gehoorapparaat of juist gehoorbescherming. Van jong tot oud. Goed horen is zo ontzettend belangrijk. En helemaal niet zo vanzelfsprekend. Dat mensen echt blij de deur uit gaan en denken, ‘wat heb ik gemist al die jaren!’. Soms is dat best emotioneel.

Onze meerwaarde? Dat is onze service. Bij Stufkens krijg ik alle vrijheid om te schakelen bij technologische vernieuwing en we zijn echt betrokken bij onze klanten. Daardoor komen mensen echt naar ons toe. Onze klanten zijn onze ambassadeurs. Dat is mooi om te zien.”

Roel

Opticien i.o.

“Mijn ouders zeiden altijd al dat ik de optiek in moest, mijn zus is ook opticien. En jawel, na de opleiding verkoopmedewerker en vijf jaar gewerkt te hebben als verkoopadviseur ben ik toch gezwicht.”

Begin 2021 begon Roel met de BBL opleiding tot opticien met Stufkens als zijn werkleerbedrijf. We spraken Roel na zijn eerste twee weken. “Ja, de eerste twee zitten er alweer op. Het is veel informatie nu, helemaal voor iemand die de vaktermen nog niet kent, maar dat komt vast goed. Het leuke nu al vind ik de afwisseling, niet alleen maar verkopen maar ook het technische stukje en het zorggedeelte. Dat maakt geen dag hetzelfde.”

Gitte

Optometrist i.o.

Bas

Opticien 

Gulsiye

Optometrist
+ Myopiemanagement
+ Prismaspecialist

De altijd vrolijke Gulsiye is sinds 2009 onderdeel van Team Tiel als optometrist. “Ik ben hier begonnen tijdens mijn stage aan de optometrie opleiding. De zaterdaghulp of 'het koffiemeisje' noemde ze me toen, haha. Op de opleiding leer je het technische gedeelte en alle theorie, maar het omgaan met mensen en de klantgerichtheid, dat heb ik echt in de winkel geleerd”.

Inmiddels zijn we bijna 15 jaar verder en is Gulsiye een zeer ervaren optometrist en gespecialiseerd in myopie management bij jongeren en kinderen. “Ik ben echt een mensenmens en vind het fijn om mensen op deze manier te kunnen helpen en adviseren."

Jules

Opticien, Optometrist & Eigenaar

Nam de zaak over van zijn vader en runt Stufkens Optiek nu als derde generatie. Het optiekvak is hem met de paplepel ingegoten en als opticien en optometrist is geen vraagstuk hem te gek.  

Marcella

Assistent Audicien

Marcella; onze ware duizendpoot in Tiel! Al sinds 2010 is ze, officieel gezien, Assistent Audicien maar in al die jaren heeft ze ook zeker de kneepjes van het optiekvak meegekregen. “Goed opletten, meekijken en vragen. Dan leer je vanzelf! Natuurlijk voer ik geen metingen uit maar ik help de opticiens waar ik kan, ook met de administratie.”

"Het leukste aan mijn werk zijn toch wel de collega’s en de diversiteit. Soms wat hectisch, maar daardoor juist leuk. Geen hele dagen achter de PC maar lekker veelzijdig en met mensen werken. Ons team is niet zo groot maar dat is juist fijn. Dan weet je tenminste wat je aan iedereen hebt.”

Scroll naar boven

Bestel uw lenzen via onderstaand formulier :