Hoorspecialist

Omdat je maar één paar oren hebt.

Exclusief op onze locatie in Tiel kun je terecht bij onze hoorspecialist. Jorg, al ruim 11 jaar audicien bij Stufkens helpt je graag bij het vinden van een passende gehooroplossing. Niet alleen ziet hij ouderen met ouderdomsgehoorverlies. Ook kleine kinderen met een gehoorafwijking en jongeren met een opgelopen gehoorbeschadiging zijn gebaat bij zijn hulp. Want een goede gehooroplossing kan een wereld van verschil betekenen.

Heb je last van je oren? Bijvoorbeeld slecht horen of oorsuizen? Je kunt direct een afspraak maken. Daar heb je geen verhuizing van de huisarts voor nodig. 

Hoorspecialist in Tiel

Hoortoestellen

Merk het verschil.

Iedere gehoorwens is anders, iedere gehooroplossing ook. Dat weten we bij Stufkens maar al te goed. Daarom gaat onze hoorspecialist graag met jou op zoek naar de perfecte match. Een gehooroplossing die jou optimaal ondersteunt en je weer laat genieten van de kleine dingen. Eentje die lekker zit en bovenal, een oplossing waar jij je fijn bij voelt.

Gehoorbescherming

Je horen zijn een kostbaar iets. Bescherm ze goed.

Chronisch oorsuizen (tinnitus) of blijvende schade aan je gehoor zijn vervelende klachten die je beter wilt voorkomen. Met de juiste gehoorbescherming kun je je oren beschermen tegen overmatig volume. Bijvoorbeeld op de bouw, op concerten of tijdens het motorrijden. Je oren blij, jij blij. Ook voor het zwemmen en slapen bieden we een goede vorm van gehoorbescherming.

Scroll naar boven

Bestel uw lenzen via onderstaand formulier :