Gehoorbescherming

Comfortabel werken, slapen, léven.

Eénmaal gehoorbeschadiging dan is dat lastig terug te draaien. Daarom, voorkomen is beter dan genezen. Bescherm je oren tegen overmatig geluid en voorkom gehoorschade. De juiste bescherming kan de oplossing bieden.

Audicien in Tiel

Je horen zijn een kostbaar iets. Bescherm ze goed.

Exclusief op onze locatie in Tiel kun je terecht bij onze audicien. Jorg, al ruim 11 jaar audicien bij Stufkens helpt je graag bij het vinden van een passende gehooroplossing. Niet alleen ziet hij ouderen met ouderdomsgehoorverlies. Ook kleine kinderen met een gehoorafwijking en jongeren met een opgelopen gehoorbeschadiging zijn gebaat bij zijn hulp. Want een goede gehooroplossing kan een wereld van verschil betekenen.

Heb je last van je oren? Bijvoorbeeld slecht horen of oorsuizen? Dan kun je met een verwijzing van je huisarts bij de audicien terecht. Ben je ouder dan 67 jaar, dan kan dit ook zonder verwijzing.

Professionele gehoorbeschermers

Voorkomen is beter dan genezen.

Chronisch oorsuizen (tinnitus) of blijvende schade aan je gehoor zijn vervelende klachten die je beter wilt voorkomen. Met de juiste gehoorbescherming kun je je oren beschermen tegen overmatig volume. Bijvoorbeeld op de bouw, op concerten of tijdens het motorrijden. Je oren blij, jij blij. Ook voor het zwemmen en slapen bieden we een goede vorm van gehoorbescherming. 

Bij Stufkens audicien Tiel kun je terecht voor: 
– Zwemdoppen (ook voor kinderen)
– Op maat gemaakte gehoorbescherming (vanaf 80 DB)
– Plug-in oordoppen

Scroll naar boven

Bestel uw lenzen via onderstaand formulier :