Gehoorbescherming

Voor een leven lang horen

Het gehoor is misschien wel uw belangrijkste zintuig. Een verminderd gehoorvermogen maakt communiceren lastiger. Daarom raad Stufkens Hoorspecialist u kwalitatieve gehoorbeschermers aan. Niet alleen thuis maar ook op het werk. De gehoorschade kan definitief zijn.

Goede gehoorbeschermers herken je aan de optimale bescherming en het maximale draagcomfort.
Om gehoorbeschadiging te voorkomen levert Stufkens Hoorspecialist op maat gemaakte gehoorbescherming voor: werkomstandigheden, motorrijden, klussen en zelfs het ongestoord slapen en communiceren in een luidruchtige omgeving.

Stufkens Hoorspecialist levert ook standaard gehoorbescherming zoals voor disco,  zwemmen( ook voor kinderen), hobby, slapen en voor op de Weg.

Omdat Stufkens Hoorspecialist graag de tijd voor u neemt, kunt u voor het aanmeten van gehoorbescherming het beste een afspraak maken.

This party's on fire

Muziek

Pluggerz Music zijn speciale oordoppen die perfect aansluiten bij de wensen van uitgaand publiek. Het gehoor wordt beschermd, terwijl de beleving en de kwaliteit van de muziek gehandhaafd blijven. Ideaal voor bezoekers van concerten en dansfeesten, grote evenementen of gewoon tijdens het stappen in de discotheek. De beste keuze voor de bewuste muziekliefhebber die langer van zijn gehoor wil genieten!

De gouden match tussen het hoortoestel en uw oor is waar het om draait. Dit vraagt om persoonlijke aandacht en maatwerk. Dat is precies waar Stufkens Hoorspecialist voor staat.

Motorrijden

Geluid van de motor en windgeruis kan blijvende schade aan uw gehoor veroorzaken. De Pluggerz Road is speciaal ontwikkeld om u hiertegen te beschermen. Het unieke filter dempt het schadelijk geluid tot een veilig niveau, terwijl u wel alle verkeerssignalen blijft horen. Ook handig voor cartrijders, coureurs en bestuurders van een cabrio! De Pluggerz Road kan comfortabel onder een helm worden gedragen.

Portrait of happy young couple on scooter enjoying road trip
cute kid swimming in pool

Zwemmen

Pluggerz Custom-Made Swim combineert het hoogste comfort met de beste bescherming. Ze worden dan ook door een audicien aangemeten. Water in het oor kan vervelend en soms pijnlijk zijn. Daarom is de Pluggerz Custom-Made Swim ontwikkeld, speciaal om toch lekker te kunnen zwemmen, baden en douchen. Deze unieke oordopjes sluiten de gehoorgang tijdens het zwemmen waterdicht af, maar laten wel geluid door. Oordoppen zijn niet geschikt voor het opheffen van drukverschillen bij duiken (scuba diving).

Professionals

Professionele gehoorbescherming, oftewel otoplastieken, zijn vanaf een geluidsniveau boven de 80 dB verplicht volgens de Arbowet.
Naast dat de otoplastieken veiligheid bieden, wil je ook comfort. Op maakt gemaakte oordoppen zijn dan de beste oplossing.

Noise protection

Twijfelt u aan uw gehoor?

Doe dan nu een gratis gehoortest! Deze hoortest kan uitwijzen of de twijfels terecht zijn.

De Hoorspecialist

Bekijk de kwaliteitskenmerken waar Stufkens aan voldoet. 

IMG_1929-HDR Fotorh2
Optiek/Hoorspecialist

Tiel

Hoogeindsestraat 20
4001 AB Tiel
0344-613523
info@stufkens-tiel.nl

valk
Zittingslocatie

Van der Valk Vitaal Tiel

Laan van Westroijen 10
4003 AZ Tiel
Tel. 0344-613523
audio@stufkens-tiel.nl