Stufkens Eindhoven

Op de Hermanus Boexstraat 50 in Eindhoven vind je Stufkens Optiek in hartje centrum.

Stufkens Eindhoven is geautoriseerd verkooppartner van o.a. Cartier, Cazal en Chloé. 

Ons team van vakspecialisten staat zo goed als dagelijks voor je klaar om jou weer comfortabel te laten zien én ogen.

Ontmoet het team

Jules

Opticien, Optometrist & Eigenaar

Nam de zaak over van zijn vader en runt Stufkens Optiek nu als derde generatie. Het optiekvak is hem met de paplepel ingegoten en als opticien en optometrist is geen vraagstuk hem te gek.  

Kelly

Opticien

Kelly is sinds 2021 onderdeel van Team Stufkens. “Ik ben geboren en getogen in Eindhoven en ken hier alles. Ik vind het heerlijk om in mijn eigen stad te werken en die herkenning te hebben.”

“Bij Stufkens hebben we echt het nieuwste van het nieuwste. Alles wat trending is ligt hier. Dat maakt het aanmeten van een bril echt leuk Daar ligt ook mijn kracht. Het gebeurt me regelmatig dat het bij de eerste of tweede bril direct raak is. Dat komt denk ik door mijn achtergrond in interieurstyling, waar vorm, kleur en ruimtelijk inzicht ook belangrijk zijn.”

Stefan

Bedrijfsleider & Contactlensspecialist
+ Myopiemanagement
+ Prismaspecialist

Stefan is onze fashion specialist. Hij kent de laatste mode op zijn duimpje en weet al welke bril jou het mooiste staat, zodra je de winkel binnenstapt.

"Geen 13 in een dozijn brillen bij Stufkens. Maar een mooi product en natuurlijk, een perfecte kijkoplosser."

Naast brillen is Stefan ook gek op zijn hondje Nougat, die op vrijdag altijd mee gaat naar de winkel. 

Teun

Opticien

Opticien Teun zit al sinds zijn 18e in het vak! “De optiek was niet perse mijn eerste keus. Maar toen ik eenmaal in de werkplaats mee mocht kijken is het me snel gaan boeien. Het is een mooi proces om te zien. En te doen! Het leukste vind ik het meten van de ogen, iemand weer lekker laten zien.”

“De sfeer bij Stufkens ziet er goed in. Het is gezellig met collega’s. Ook het aanbod van monturen en merken spreekt me erg aan. Het is allemaal nét wat bijzonderder en aparter, meer uitgesproken. De houten brillen of de brillen van Wissing bijvoorbeeld."

Dyon

Opticien & Optometrist i.o.

“Een jaar of vijf, werk ik nu bij Stufkens. Nu als opticien maar binnenkort ook als optometrist. Het leukste aan ons vak? Dat vind ik het zorgaspect. Het liefst zit ik de hele dag in de meetruimte om uit te zoeken wat de oorzaak is van iemands klachten.”

“In de toekomst zou ik me willen inzetten om optometrie toegankelijker te maken. In connectie staan met ziekenhuizen en zorginstellingen in de buurt zodat we direct door kunnen verwijzen.”

Yolanda

Gastvrouw

Echte aandacht, dat onderscheidt Stufkens van de rest. "Een nieuwe bril uitzoeken is niet niks". Dat begrijpt Yolanda maar al te goed.

 “Nog een allerlaatste keer kijkt hij in de spiegel, voordat hij met zijn nieuwe bril de winkel uitstapt. “Goh, is toch wel leuk hè?” Een glimlach volgt.”

“Dat vind ik het allerleukst aan mijn werk.”

Scroll naar boven

Bestel uw lenzen via onderstaand formulier :