Hoortoestellen

Merk het verschil.

Iedere gehoorwens is anders, iedere gehooroplossing ook. Dat weten we bij Stufkens maar al te goed. Daarom gaan we graag met jou opzoek naar de perfecte match. Een gehooroplossing die jou optimaal ondersteunt en je weer laat genieten van de kleine dingen. Eentje die lekker zit en bovenal, een oplossing waar jij je fijn bij voelt.

Audicien in Tiel

Exclusief op onze locatie in Tiel kun je terecht bij onze audicien. Jorg, al ruim 11 jaar audicien bij Stufkens helpt je graag bij het vinden van een passende gehooroplossing. Niet alleen ziet hij ouderen met ouderdomsgehoorverlies. Ook kleine kinderen met een gehoorafwijking en jongeren met een opgelopen gehoorbeschadiging zijn gebaat bij zijn hulp. Want een goede gehooroplossing kan een wereld van verschil betekenen.


Afspraak maken

Comfort

in service en kwaliteit

Bij Stufkens audicien in Tiel kun je rekenen op uitgebreide service en kwaliteitsproducten. De laatste trends en ontwikkelingen op gebied van gehooroplossingen volgen we op de voet en testen we uitgebreid voordat we het aan jou aanbieden. Maar wat goed is, willen we graag goed houden. De gehoorapparaten worden bijvoorbeeld steeds kleiner, met als één van de nieuwere modellen zelfs een volledig in-ear apparaat. Geen ‘kastje’ meer achter je oor dus. Echter zitten aan deze oplossing ook nadelen verbonden. Denk aan kwaliteitsverlies en minder smart digital oplossingen zoals verbinden met je smartphone. Allemaal afwegingen die je maakt bij het kiezen van de beste match. We kunnen je er alles over vertellen.

Niet alleen bij aanschaf van je gehooroplossing, ook in al die jaren daarna zijn we je graag van dienst op gebied van onderhoud en service.

Scroll naar boven

Bestel uw lenzen via onderstaand formulier :