Zonnebrillen

Bij een echt goede zonnebril zijn goede glazen net zo belangrijk als een mooi montuur. Een zonnebril die perfect bij je past, volgens de kwaliteit die je van ons en onze merken kunt verwachten. Die optimaal bescherming biedt tegen overmatige UV straling en écht een oplossing biedt tegen schittering. Wel zo comfortabel. Met of zonder sterkte. Kom maar kijken.  

Merkmonturen zonnebrillenmerken Stufkens Optiek

Merkmonturen

Ieder seizoen kiezen we onze merken en de collectie merkmonturen met zorg uit. In de zomerperiode wordt de collectie zonnebrillen bijna wekelijks aangevuld met nieuwe modellen. Wil je komen passen voor een bril zonder sterkte? Dat kan gewoon zonder afspraak.

Liever een zonnebril op sterkte? Dan geven we je graag advies op maat, want niet alle zonnebrillen zijn geschikt voor glazen op sterkte. 

Maak je in dat laatste geval even een afspraak voor je langskomt? Dan meten we gelijk je ogen door.

Sport zonnebril

met of zonder sterkte

Ook voor sportbrillen of sportzonnebrillen op sterkte zit je goed bij Stufkens. Want tijdens het sporten, wil je geen bril die van je neus af zweet. Dan wil je een bril die met je meekijkt en zó comfortabel is, dat je nauwelijks doorhebt dat je ‘m draagt. Wij kijken graag met je mee, als het gaat om een sportbril of sport zonnebril op sterkte.

Maak je even een afspraak voor je langskomt? Dan hebben we echt de tijd voor je en meten we direct je ogen. 

Scroll naar boven

Bestel uw lenzen via onderstaand formulier :