Ray-Ban, wie kent het niet.

Hét populairste brillenmerk in Nederland.

Natuurlijk ken je Ray-Ban van de zonnebrillen. Maar wist je dat we bij Stufkens ook een uitgebreid aanbod van correctiebrillen van Ray-Ban aanbieden? Monturen voor dames, heren en ook diverse uniseks monturen van Ray-Ban vind je bij opticien Stufkens in Venlo, Tiel en Eindhoven. 

Toch winnen de zonnebrillen het qua populariteit van de correctiebrillen.

En dat begrijpen we. Want met een Ray-Ban bril koop je kwaliteit voor een goede prijs. Een zonnebril van Ray-Ban draag je al vanaf 120 euro.

In het zomerseizoen hebben we bij Stufkens Optiek in Venlo, Eindhoven en Tiel minimaal 100 brillen voor je op voorraad. Zodat jij snel en voor een goede prijs comfortabel kunt kijken.

Wil je voor een zonnebril komen passen?

Loop dan gewoon eens binnen. Heb je klachten of verminderd zicht? Plan dan vooraf een afspraak voor een oogmeting. Dan kijken we daarna direct met je mee voor een nieuw montuur.

Hoe ’t allemaal begon bij Ray-Ban

Het zonnebrillenmerk Ray-Ban vindt zijn oorsprong in Amerika, toen vanuit de Amerikaanse luchtmacht het verzoek kwam een zonnebril voor piloten te ontwerpen. Het probleem? Het felle zonlicht dat de piloten te verduren hadden. Daar komt ook de naam Ray-Ban vandaan. Ray staat voor straal, ban voor verbannen. Ray-Ban staat dus letterlijk voor het verbannen van (licht)stralen. Het eerste ontwerp dat werd ontworpen, werd het inmiddels wereldwijd bekende Aviator model. De pilotenbril kwam vanaf 1937 ook voor het publiek op de markt.

Benieuwd naar onze andere merken of direct een afspraak plannen?

Scroll naar boven

Bestel uw lenzen via onderstaand formulier :