Nachtlenzen

Overdag geen bril of lenzen nodig.

Nachtlenzen, goed bekeken.

Het woord zegt het al, nachtlenzen draag je ‘s nachts. Je laadt je ogen als het ware op, zodat je overdag genoeg batterij hebt voor goed zicht, zónder extra hulpmiddelen.

Nachtlenzen zijn ideaal als je overdag liever geen omkijken hebt naar het dragen van een bril of lenzen. Heb je snel droge ogen of ervaar je gedoe met daglenzen bijvoorbeeld met vuiltjes achter je lens? Ook dan bieden nachtlenzen de perfecte oplossing. Maar houd er rekening mee, nachtlenzen zijn maar geschikt bij bepaalde sterktes. Onze contactlensspecialist vertelt je er graag alles over. Maak hier online een afspraak.

Nachtlenzen,

de voor- en nadelen.

Begin je met het dragen van lenzen, dan is dat altijd even wennen. Onze contactlensspecialisten helpen je natuurlijk graag op weg. Bij harde lenzen is het normaal dat je wen-tijd nodig hebt. Je volgt daarbij een opbouwschema; iedere dag 2 uur langer zodat je na een week op een dag dragen zit.

Voor specifieke ogen kan een harde lens probleemoplossend werken waar een zachte lens deze geavanceerde opties niet meer biedt. Een harde lens gaat een jaar tot wel vier jaar mee. Een duurzame oplossing dus. In de aanschaf zijn harde lenzen vaak duurder dan zachte lenzen maar ze gaan dan ook een stuk langer mee.

LensPlan

Nooit meer omkijken naar het op tijd bestellen en betalen van je lenzen? En altijd een contactlensspecialist of optometrist die een oogje in het zeil houdt?

Kies je voor lenzen dan kies je voor gemakt en comfort. Dat is wat het LensPlan je biedt als het gaat om het bestellen van je lenzen. Een lenzen abonnement voor onze vaste klanten met standaard korting op je lenzen en leuke extra voordelen.

Nachtlenzen,

iets voor jou?

Ben je benieuwd of nachtlenzen voor jou mogelijk zijn? Of is je eerder verteld, ondanks je sterkte, dat nachtlenzen voor jou niet mogelijk zijn? Ook voor second opinion nodigen we je graag uit voor een uitgebreide oogmeting door een contactlensspecialist en geven we je graag advies. Want comfortabel kijken, dat willen wij voor iedereen mogelijk maken.

Scroll naar boven

Bestel uw lenzen via onderstaand formulier :