Merk het verschil

Horen

Als het gaat om hoortoestellen, hoortesten, gehoorbescherming en hoorhulpmiddelen zijn er meer uitvoeringen dan u misschien denkt. Stufkens Hoorspecialist biedt u kennis en expertise aan en is gevestigd te Tiel en heeft diverse servicepunten. Zo kunnen we u zo snel mogelijk van dienst zijn. Door middel van zeer geavanceerde apparatuur wordt uw gehoor getest. En u bent natuurlijk in handen van gediplomeerde audiciens.

Stufkens Hoorspecialist heeft een breed scala aan batterijen, onderhoudsproducten en overige toebehoren voor uw hoortoestel. Zo vind u alle benodigdheden voor een optimaal gehoor aan hetzelfde adres.

hoortoestel

Hoortoestellen

Talloze hoortoestellen zijn er inmiddels ontwikkeld. Ook Stufkens Hoorspecialist levert alle soorten hoortoestellen. Een juiste keuze maken is dus niet zomaar gedaan. Stufkens Hoorspecialist helpt u daarom graag. Grote kans dat u het beste hoortoestel, voor u als persoon, vindt in ons uitgebreide assortiment.

De gouden match tussen het hoortoestel en uw oor is waar het om draait. Dit vraagt om persoonlijke aandacht en maatwerk. Dat is precies waar Stufkens Hoorspecialist voor staat.

Gehoorbescherming

Het gehoor is misschien wel uw belangrijkste zintuig. Een verminderd gehoorvermogen maakt communiceren lastiger. Daarom raad Stufkens Hoorspecialist u kwalitatieve gehoorbeschermers aan. Niet alleen thuis maar ook op het werk. De gehoorschade kan definitief zijn.

Goede gehoorbeschermers herken je aan de optimale bescherming en het maximale draagcomfort.

CF acrylaat tranparantwebsite
IMG_1929-HDR Fotorh2
Optiek/Hoorspecialist

Tiel

Hoogeindsestraat 20
4001 AB Tiel
0344-613523
info@stufkens-tiel.nl