DSC02453

CARTIER

JEWELLER OF KINGS

Het wereldberoemde Cartier Eyewear werd in 1874 opgericht door de Franse goudsmid Louis Cartier. Pas nadat in 1904 het eerste echt werkende Santos horloge door meneer Cartier op de markt werd gebracht, werd Cartier écht beroemd. Inmiddels wordt Cartier gezien als één van de grootste en meest luxe juweliershuizen ter wereld. Nationaal en internationaal worden royalty’s regelmatig gespot met een sieraad van Cartier. Het merk wordt dan ook terecht Jeweller of Kings genoemd

Iconisch Piccadilly en Panter

Stijlvol, uitzonderlijk, eigenzinnig.

Ondanks de customized opties die iedere bril uniek maken, zijn de luxueuze brillen van Cartier voor de kenners al vanaf een afstand te herkennen. Zo is het piccadilly montuur, één van de populairdere modellen, te herkennen aan het iconische vierkante glasmontuur met klassiek stijlvol goud of witgouden veren. Dit montuur heeft een aantal jaar geleden een comeback gemaakt en is sindsdien mega populair onder de jongere, urban brildragers. Een ander iconisch item van herkenning voor Cartier natuurlijk de panter. Stijlvol, uitzonderlijk en eigenzinnig.

Customized

one of a kind.

Met vele customized mogelijkheden zoals  gekleurd degradé glas en initialen in het glas gegraveerd is zo goed als iedere Cartier bril uniek. Bij de glasbrillen is het tevens mogelijk het glas naar een gewenste vorm te slijpen met diverse effecten zoals een schuin of golvend afgeslepen rand. Kortom, iedere Cartier bril is uniek en ´one of a kind´. 

Exclusief verkrijgbaar

Bij Stufkens opticien Eindhoven, Stufkens opticien Tiel en Stufkens opticien Venlo.

Cartier brillen en Cartier zonnebrillen zijn exclusief verkrijgbaar bij onze winkels in Eindhoven, Tiel en Venlo, waar Stufkens exclusief – al dan niet als één van de weinigen – is geselecteerd als geautoriseerd dealer. Op onze locaties in Venlo, Tiel en Eindhoven bieden we een variërende collectie monturen en zonnebrillen; tijdloze modellen afgewisseld met trendgevoelige Cartier monturen.

Scroll naar boven

Hoera Stufkens Optiek bestaat 90 jaar!