Stufkens

CARTIER

Dames – Heren – Unisex

JEWELLER OF KINGS

Het wereldberoemde Cartier Eyewear werd in 1874 opgericht door de Franse goudsmid Louis Cartier. Pas nadat in 1904 het eerste echt werkende Santos horloge door meneer Cartier op de markt werd gebracht, werd Cartier pas écht beroemd. Cartier wordt gezien als één van de grootste en meest luxe juweliershuizen ter wereld. Nationaal en internationaal worden royalty’s regelmatig gespot met een sieraad van Cartier. Het merk wordt dan ook terecht Jeweller of Kings genoemd. 

Customized

Met vele customized mogelijkheden zoals opvallend gekleurde degradé glazen of je naam of initialen in het glas gegraveerd, is zo goed als iedere Cartier bril uniek. Bij de glasbrillen is het tevens mogelijk het glas naar een gewenste vorm te slijpen met diverse effecten zoals een schuin of golvend afgeslepen rand. Kortom, van jouw customized Cartier bril is er maar één.

Iconisch Piccadilly en Panter

Ondanks de customized opties zijn de luxueuze brillen van Cartier voor de kenners al vanaf een afstand te herkennen. Zo is het piccadilly montuur, één van de populairdere modellen te herkennen aan het iconische vierkante glasmontuur met klassiek stijlvolle veren in goud of witgoud. Dit montuur heeft een aantal jaar geleden een comeback gemaakt in de rapscene en is sindsdien mega populair onder de jongere, urban brildragers. Een ander iconisch item van herkenning is voor Cartier natuurlijk de panter. Stijlvol, uitzonderlijk en eigenzinnig.

Exclusief verkrijgbaar

Bij Stufkens opticien Eindhoven en opticien Venlo

Cartier brillen en Cartier zonnebrillen zijn exclusief verkrijgbaar op onze locaties in Eindhoven en Venlo, waar Stufkens exclusief – al dan niet als één van de weinigen – is geselecteerd als geautoriseerd dealer. Op onze locaties in Venlo en Eindhoven bieden we een variërende collectie monturen en zonnebrillen; tijdloze modellen afgewisseld met seizoensgebonden Cartier monturen.

Scroll naar boven

Bestel uw lenzen via onderstaand formulier :