Kiurv monturen - exclusief in Nederland bij Stufkens Optiek Eindhoven

KIURV

­­­Nieuw in Nederland, exclusief bij Stufkens Optiek

 

In een wereld waar excellentie geen bestemming is, maar een reis, werd KIURV geboren.

KIURV is de verwezenlijking van een droom, namelijk om niet alleen brillen, maar kleine meesterwerken van design en vakmanschap te maken. Het verhaal van KIURV begon vanuit passie en de wens om een alledaags voorwerp te transformeren tot een symbool van verfijning.

Daarom is elke KIURV montuur meer dan een accessoire; het is een waardevolle en persoonlijke ervaring.

Klassiek-modern ontwerp

De brillen van KIURV komen voort uit de samensmelting van klassiek-modern ontwerp en Italiaans vakmanschap. Achter elke creatie staat de toewijding van vakmensen, gecombineerd met de tijdloze en onnavolgbare elegantie van het ontwerp. Het is een perfecte symbiose van esthetiek en techniek, geïnspireerd door de sportauto’s uit de jaren ’60 en ’70 en de werken van vooraanstaande architecten die het industriële design van ons land wereldwijd bekend hebben gemaakt.

Handgemaakt acetaat

KIURV is een authentieke reis naar schoonheid en excellentie. We gebruiken op maat gemaakte acetaat en onderdelen vervaardigd door de goudsmeden uit Vicenza. Elke bril wordt stuk voor stuk gepolijst en gecontroleerd in ons atelier, om zo kwaliteit en uniciteit te waarborgen.

KIURV brillen, exclusief bij Stufkens

Voor monturen die op elk moment het leven beleven 

Maar KIURV is niet alleen een productmerk; het is een filosofie, een manier van denken en interacteren. We hebben ervoor gekozen om verder te gaan dan het eenvoudige concept van “Made in Italy”; het resultaat is een op maat gemaakt product, een eerbetoon aan creativiteit en innovatie, waarbij elk detail op unieke wijze wordt bedacht, gewaardeerd en gerealiseerd.

Brillen die niet alleen gedragen worden, maar die elk moment van het leven beleven. Ze bieden een spannende reis door de geschiedenis, het ontwerp en het vakmanschap. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan; ze worden trouwe metgezellen van degenen die ze kiezen, en misschien worden ze op een dag een waardevolle erfenis om door te geven van generatie op generatie.

KIURV is een uitdrukking van zeldzaamheid, elegantie en passie voor schoonheid. Het is het verhaal van een eindeloze reis naar het land van design en hoogwaardige productie, een onherhaalbare ervaring die we je uitnodigen om met ons te delen.

Elke KIURV-bril is een ongeëvenaard verhaal, elk detail ervan een hoofdstuk van excellentie.

Scroll naar boven

Bestel uw lenzen via onderstaand formulier :