Serengeti

Een iconisch merk, geboren in de USA. ‘Onze visie is om jou de wereld zo inspiratievol mogelijk te laten zien.’ – Serengeti

– Met en zonder sterkte
– Dames, heren, unisex
– Het hele jaar door een ruime collectie op voorraad

Sinds jaar en dag, minimaal 25 jaar vind je bij Stufkens Optiek de zonnebrillen – met of zonder sterkte – van het iconische Serengeti. Het Amerikaanse merk vindt haar oorsprong in de ontwikkeling van hoogwaardig zonneglas. Doordat echt voor de glazen werd gegaan waren de monturen in het beginsel vrij standaard. Maar inmiddels kent het merk een breed scala aan monturen. Van sportief en tijdloos naar de meer fashionable monturen.

‘De Rolls-Royce onder de zonnebrillen´

, zo omschrijven we de brillen van Serengeti bij Stufkens Optiek regelmatig. Want vanwege het hoogwaardige kijkcomfort wil je nooit meer een andere bril, als je eenmaal een Serengeti hebt ervaren. Dit is wat je standaard aan comfort kunt verwachten: 

  • Extra dieptezicht;
  • Hoge kras- en schadebestendigheid, vanwege de goede hardingslaag en extra coating; 
  • Optimale kijkperceptie door het grote contrast;
  • Extra ontspiegeling aan de binnenzijde; 
  • Veel op basis van minerale glazen dus krasvast en hoog contrastrijk zicht;  
  • Licht meekleurende glazen, bij felle zon wordt het glas donkerder. En eenmaal binnen vergeet je de bril af te zetten.  
  • Veelal gepolariseerd.

Ook als sportbril zijn de brillen van Serengeti ideaal vanwege het extra dieptezicht.

 

‘Eenmaal een Serengeti, dan wil je altijd een Serengeti. Dit zijn de beste zonnebrillenglazen die er zijn. Het kijkt heel rustig.’

– quote Opticien Miranda

De zonnebrillen van Serengeti vindt je in al onze winkels: Eindhoven, Venlo en Tiel. Wil je komen passen? Dat kan gewoon zonder afspraak. Heb je kijkadvies en een oogmeting nodig? Maak dan vooraf online gemakkelijk je afspraak. Dan nemen we de tijd die voor je nodig is.

Scroll naar boven

Bestel uw lenzen via onderstaand formulier :