fbpx

November Oogzorgmaand in

bij Stufkens Optiek

Tijdens de Oogzorgmaand profiteer je van een mooie actie op jouw multifocale- of enkelvoudige bril. Je ontvangt een gratis glasupgrade van Stufkens Optiek cadeau! De upgrades hebben een waarde tot wel 287 euro. Een mooie kans om de meest geavanceerde brillenglazen met eigen ogen te ervaren.

Beter zicht, voor hetzelfde geld! Dat wil toch iedereen? Lees hieronder wat de actie inhoudt en welke upgrades je cadeau krijgt. 

Maar wacht niet te lang met het plannen van een afspraak in november. Dan ben je verzekerd van een plekje. Je afspraak plan je gemakkelijk online in. 

Hoe het werkt?

Plan je afspraak gemakkelijk online. De oogmeting is bij aanschaf van een nieuwe bril voor jou helemaal gratis. Onze comfort experts zorgen voor een goede screening van het oog zodat we precies weten wat jij nodig hebt. Voor de actie kun je kiezen uit onze gehele collectie monturen van alle topmerken als Coblens, Anne Valentine, Gucci, Tom Ford, Chanel en vele andere designer brands. Beter zicht, voor hetzelfde geld. Dat wil toch iedereen? Zie hieronder de niveaus van upgrades.

Wacht niet te lang,

plan nu vast je afspraak in november.

De Oogzorgmaand brillenactie is de hele maand november geldig bij Stufkens Optiek Eindhoven, Stufkens Optiek Venlo & Stufkens Optiek Tiel.

Wil je verzekerd zijn van een plekje in november, plan dan nu vast je afspraak.

Dit is Stufkens Optiek

Sinds 1932 werken we hard aan comfortabel zicht voor iedereen. Een kijk- of gehooroplossing die niet alleen perfect zit/voelt, maar die je ook met zelfvertrouwen draagt. Alle grote ontwikkelingen in de oog- en gehoorzorg hebben we meegemaakt. Als pioniers pakte we die met beide handen aan. We hebben uitgeprobeerd, uitgezocht en de markt voorgoed veranderd. We zijn enorm gegroeid maar ons lokale karakter nooit verloren. Scroll hier door de tijdlijn van 90 Jaar Stufkens Optiek.

Scroll naar boven

Hoera Stufkens Optiek bestaat 90 jaar!